AEG AJM 6820 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

AAA+ topkwaliteit microvezel AEG AJM 6820 stofzuigerzakken. Door de brievenbus thuisbezorgd.

Hoogwaardige AEG AJM 6820 microvezel stofzuigerzakken. Het meerlaagse microvezel materiaal biedt een hoge filterwerking waardoor zelfs de kleinste stofdeeltjes in de stofzuigerzak worden opgeslagen.

Tegelijkertijd garandeert dezelfde microfiber-structuur maximale luchtdoorlatendheid waardoor de AEG stofzuiger haar optimale zuigkracht behoudt, ook wanneer de AJM 6820 stofzuigerzak bijna volledig is gevuld.

Deze AJM 6820 stofzuigerzakken voor AEG zijn vervaardigd van sterk (AAA+) microvezel materiaal. Dit degelijke microfiber materiaal, de strak afgewerkte lasnaden langs de randen en de stevige aanhechting bij de blauwe bevestigingsplaat maakt scheuren van de AEG stofzuigerzak vrijwel onmogelijk. Zelfs wanneer de stofzuiger een beetje water opzuigt.

U hoeft niet thuis te blijven om uw bestelling aan te nemen van een pakketbezorger. De AEG AJM 6820 zakken passen ook in deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. De stofzuigerzakken worden dus door uw eigen PostNL postbode bezorgd, u vindt ze samen met de post thuis op de mat.

Mocht u vragen hebben over deze AEG AJM 6820 stofzuigerzakken of mocht u op zoek zijn naar een ander type AEG stofzuigerzakken; onze klantenservice is u graag van dienst. Roel de Boer en zijn klantenservice team reageren binnen een paar uur op al uw vragen. De meest voorkomende vragen over de AEG AJM 6820 stofzuigerzak vindt u alvast hieronder.

Stofzuigerzak.nl - Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

€ 14,95 € 11,95
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de AEG AJM 6820 stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een AEG AJM 6820 stofzuigerzak?
Zijn microvezel AEG AJM 6820 stofzuigerzakken beter dan papier?