AEG LUC 1 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

AAA+ topkwaliteit microvezel AEG LUC 1 stofzuigerzakken. Door de brievenbus thuisbezorgd.

Hoogwaardige AEG LUC 1 microvezel stofzuigerzakken. Het meerlaagse microvezel materiaal biedt een hoge filterwerking waardoor zelfs de kleinste stofdeeltjes in de stofzuigerzak worden opgeslagen.

Tegelijkertijd garandeert dezelfde microfiber-structuur maximale luchtdoorlatendheid waardoor de AEG stofzuiger haar optimale zuigkracht behoudt, ook wanneer de LUC 1 stofzuigerzak bijna volledig is gevuld.

Deze LUC 1 stofzuigerzakken voor AEG zijn vervaardigd van sterk (AAA+) microvezel materiaal. Dit degelijke microfiber materiaal, de strak afgewerkte lasnaden langs de randen en de stevige aanhechting bij de blauwe bevestigingsplaat maakt scheuren van de AEG stofzuigerzak vrijwel onmogelijk. Zelfs wanneer de stofzuiger een beetje water opzuigt.

U hoeft niet thuis te blijven om uw bestelling aan te nemen van een pakketbezorger. De AEG LUC 1 zakken passen ook in deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. De stofzuigerzakken worden dus door uw eigen PostNL postbode bezorgd, u vindt ze samen met de post thuis op de mat.

Mocht u vragen hebben over deze AEG LUC 1 stofzuigerzakken of mocht u op zoek zijn naar een ander type AEG stofzuigerzakken; onze klantenservice is u graag van dienst. Roel de Boer en zijn klantenservice team reageren binnen een paar uur op al uw vragen. De meest voorkomende vragen over de AEG LUC 1 stofzuigerzak vindt u alvast hieronder.

Stofzuigerzak.nl - Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

€ 14,95 € 11,95
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de AEG LUC 1 stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een AEG LUC 1 stofzuigerzak?
Zijn microvezel AEG LUC 1 stofzuigerzakken beter dan papier?