AEG VAMPYR 1500 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit stofzuigerzakken voor de AEG VAMPYR 1500. Via de brievenbus thuisbezorgd.

Deze AEG VAMPYR 1500 stofzuigerzakken zijn vervaardigd van hoogwaardig AAA+ microfiber materiaal. Deze meerlaagse microvezel structuur biedt een optimale micro-filtering waardoor de stofzuigerzak zelfs de kleinste stofdeeltjes vasthoudt en opslaat.

En ondanks deze filterwerking heeft de microvezel zak een bijzonder hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor presteert uw AEG stofzuiger op haar maximale zuigkracht, ook als de VAMPYR 1500 stofzuigerzak nagenoeg vol is.

Met de strak gesealde lasnaden langs de randen en de verstevigde aanhechting bij de bevestigingsplaat is (bij normaal huishoudelijk gebruik) scheuren bij deze AEG VAMPYR 1500 stofzuigerzakken vrijwel uitgesloten. Zelfs wanneer de stofzuiger een beetje water opzuigt.

Ook in deze 9 stuks verpakking passen de AEG zakken gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te blijven om de pakketbezorger op te wachten. Uw eigen PostNL postbode doet de stofzuigerzakken samen met de post door de brievenbus. U vindt de AEG VAMPYR 1500 zakken bij thuiskomst gewoon op de mat.

Voor vragen over deze AEG VAMPYR 1500 zakken of voor advies over welk ander type AEG stofzuigerzakken de juiste zijn voor uw stofzuiger staan Roel de Boer en zijn klantenservice altijd voor u klaar. Uw vragen worden binnen een paar uur beantwoord.

Eerdere vragen van klanten over deze AEG VAMPYR 1500 stofzuigerzakken vindt u alvast hieronder, samen met onze antwoorden.

Stofzuigerzak.nl - Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

€ 14,95 € 12,95
9 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de AEG VAMPYR 1500 stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een AEG VAMPYR 1500 stofzuigerzak?
Zijn microvezel AEG VAMPYR 1500 stofzuigerzakken beter dan papier?