Bestron AS 1500 R zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit microvezel Bestron AS 1500 R stofzuigerzakken. Gewoon via de brievenbus.

Hoogwaardige meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de AS 1500 R van Bestron. Deze bijzondere meerlaagse microvezel structuur filtert zelfs de kleinste stofdeeltjes en garandeert daarnaast een hoge luchtcirculatie. Hierdoor behoudt de Bestron stofzuiger haar optimale zuigkracht, zelfs als de AS 1500 R stofzuigerzak vrijwel vol is.

De vakkundig afgewerkte lasnaden langs de randen van de zak en de sterke aanhechting bij de kartonnen bevestigingsplaat maken scheuren van deze Bestron AS 1500 R zakken vrijwel onmogelijk. Een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Door de stofzuigerzakken slim te verpakken past deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn om de Bestron AS 1500 R stofzuigerzakken in ontvangst te nemen. De AS 1500 R zakken liggen samen met de overige post gewoon op de mat.

Mocht u per ongeluk toch de verkeerde Bestron stofzuigerzakken hebben besteld, of mochten deze Bestron AS 1500 R zakken om welke reden dan ook niet naar tevredenheid zijn, dan kunnen de stofzuigerzakken altijd kosteloos worden geretourneerd.

Voor vragen over onze Bestron AS 1500 R zakken of ieder ander type Bestron stofzuigerzakken staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Roel de Boer en zijn klantenservice team zijn te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en mailen altijd binnen een paar uur terug.

Stofzuigerzak.nl - dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Bestron AS 1500 R stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze AS 1500 R stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de AS 1500 R stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Bestron AS 1500 R stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Bestron stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude AS 1500 R stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Bestron AS 1500 R stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Bestron AS 1500 R stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een AS 1500 R microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Bestron AS 1500 R stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Bestron AS 1500 R stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Bestron AS 1500 R