Bestron AS 1500 SB zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit Bestron AS 1500 SB microvezel stofzuigerzakken. Direct uit voorraad. Via de brievenbus thuisbezorgd.

Hoogwaardige, meerlaagse AAA+ microvezel stofzuigerzakken voor de Bestron AS 1500 SB. De meerlaagse microvezel structuur van deze Bestron AS 1500 SB stofzuigerzakken filtert zelfs de kleinste stofdeeltjes uit de lucht en slaat deze op in de stofzuigerzak.

En daarbij zorgt de bijzondere hoge luchtdoorlatendheid van het microfiber materiaal voor een ideale luchtcirculatie in de stofzuiger. Hierdoor behoudt de stofzuiger haar optimale zuigkracht, ook wanneer de Bestron AS 1500 SB stofzuigerzak vrijwel vol is.

De sterke microvezel lagen, de degelijke aanhechting bij de bevestigingsplaat en de vakkundig afgewerkte lasnaden maken de kans op scheuren van deze Bestron AS 1500 SB stofzuigerzakken minimaal. Een prachtig kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Mocht u morgen niet thuis zijn wanneer de Bestron AS 1500 SB zakken worden geleverd dan is er geen man overboord. Uw eigen PostNL postbode bezorgt de stofzuigerzakken namelijk gewoon door brievenbus. De zakken liggen dus bij thuiskomst op de mat.

Voor vragen over deze Bestron AS 1500 SB stofzuigerzakken, of voor advies welk ander type Bestron stofzuigerzakken de juiste zijn voor uw Bestron stofzuiger, zijn wij u graag van dienst. Onze klantenservice is te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en reageert altijd binnen een paar uur.

Maar misschien heeft u wel dezelfde vragen als onze klanten die deze Bestron AS 1500 SB stofzakken eerder hebben gekocht. Deze vragen vindt u hieronder met direct ons antwoord daarbij.

10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Bestron AS 1500 SB stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze AS 1500 SB stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de AS 1500 SB stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Bestron AS 1500 SB stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Bestron stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude AS 1500 SB stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Bestron AS 1500 SB stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Bestron AS 1500 SB stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een AS 1500 SB microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Bestron AS 1500 SB stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Bestron AS 1500 SB stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Bestron AS 1500 SB