Bestron AS 1800 E zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Bestron AS 1800 E stofzuigerzakken. Topkwaliteit AAA+ microvezel. Door de brievenbus thuisbezorgd.

Hoogwaardige, meerlaagse AAA+ microvezel stofzuigerzakken voor de AS 1800 E van Bestron.

De bijzondere luchtdoorlatendheid van dit microfiber materiaal zorgt voor een ideale luchtcirculatie in de stofzuigerzak waardoor de stofzuiger haar optimale zuigkracht behoudt, ook wanneer de Bestron AS 1800 E stofzuigerzak vrijwel vol is met stof.

Ondanks deze hoge luchtstroom filtert de meerlaagse microvezel structuur zelfs de kleinste stofdeeltjes en slaat deze op in de stofzuigerzak.

Het sterke microvezel materiaal, de grondig gesealde lasnaden en de extra verstevigde aanhechting bij de bevestigingsplaat maken de kans op scheuren van deze Bestron AS 1800 E stofzuigerzakken nihil. Al met al een prachtig kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Mocht u niet thuis zijn als de Bestron AS 1800 E zakken worden bezorgd dan is dat geen enkel probleem. Uw eigen PostNL postbode bezorgt de stofzuigerzakken in deze 8 stuks verpakking namelijk gewoon door brievenbus. U vindt de zakken bij thuiskomst dus samen met de post op de mat.

Voor al uw vragen over deze Bestron AS 1800 E stofzuigerzakken, of voor advies welk ander type Bestron stofzuigerzakken de juiste zijn voor uw Bestron stofzuiger, is onze klantenservice te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl. Ons klantenservice team reageert altijd binnen een paar uur.

Maar misschien heeft u dezelfde vragen die wij eerder over deze Bestron AS 1800 E zakken hebben gekregen. Deze vindt u hieronder met ons antwoord daarbij.

€ 13,95 € 11,95
8 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Bestron AS 1800 E stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een Bestron AS 1800 E stofzuigerzak?
Zijn microvezel Bestron AS 1800 E stofzuigerzakken beter dan papier?