Bestron DV 1250 S zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit Bestron DV 1250 S microvezel stofzuigerzakken. Via de brievenbus thuisbezorgd.

Dit type DV 1250 S stofzuigerzakken voor Bestron is vervaardigd van hoogwaardig AAA+ microvezel materiaal. Deze meerlaagse microvezel structuur garandeert een hoge micro-filtratie waardoor ook de kleinste stofdeeltjes worden opgeslagen in de stofzuigerzak .

Ondanks deze hoge filterwerking blijft de luchtdoorlatendheid van de microvezel zak optimaal. Hierdoor behoudt de stofzuiger haar maximale zuigkracht, ook als de Bestron DV 1250 S stofzuigerzak bijna vol is.

De strak afgewerkte lasnaden langs de randen van de microvezel zak en de stevige aanhechting bij de bevestigingsplaat maakt dat deze Bestron stofzuigerzak vrijwel onmogelijk kan scheuren. Zelfs wanneer de stofzuiger een beetje water opzuigt.

Deze Bestron DV 1250 S stofzuigerzakken van Stofzuigerzak.nl zijn zonder meer een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct.

En onze DV 1250 S zakken passen ook in deze 8 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. Het is dan ook niet nodig om thuis te blijven wachten op de pakketbezorger. De stofzuigerzakken worden door uw eigen PostNL postbode via de brievenbus thuisbezorgd. De Bestron DV 1250 S zakken liggen dus samen met de post gewoon op de mat.

Onze klantenservice is u graag van dienst bij vragen over deze Bestron DV 1250 S zakken of om te achterhalen welk ander type Bestron stofzuigerzakken de juiste zijn voor uw stofzuiger. Roel de Boer en zijn klantenservice team reageren altijd binnen een paar uur op al uw vragen.

Enkele vragen van klanten over deze Bestron DV 1250 S stofzuigerzakken vindt u alvast hieronder, samen met onze antwoorden.

Stofzuigerzak.nl - Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

€ 13,95 € 11,95
8 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Bestron DV 1250 S stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een Bestron DV 1250 S stofzuigerzak?
Zijn microvezel Bestron DV 1250 S stofzuigerzakken beter dan papier?