Bestron DYL1600E zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit microvezel Bestron DYL1600E stofzuigerzakken. Gewoon via de brievenbus.

Hoogwaardige meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de DYL1600E van Bestron. Deze bijzondere meerlaagse microvezel structuur filtert zelfs de kleinste stofdeeltjes en garandeert daarnaast een hoge luchtcirculatie. Hierdoor behoudt de Bestron stofzuiger haar optimale zuigkracht, zelfs als de DYL1600E stofzuigerzak vrijwel vol is.

De vakkundig afgewerkte lasnaden langs de randen van de zak en de sterke aanhechting bij de kartonnen bevestigingsplaat maken scheuren van deze Bestron DYL1600E zakken vrijwel onmogelijk. Een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Door de stofzuigerzakken slim te verpakken past deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn om de Bestron DYL1600E stofzuigerzakken in ontvangst te nemen. De DYL1600E zakken liggen samen met de overige post gewoon op de mat.

Mocht u per ongeluk toch de verkeerde Bestron stofzuigerzakken hebben besteld, of mochten deze Bestron DYL1600E zakken om welke reden dan ook niet naar tevredenheid zijn, dan kunnen de stofzuigerzakken altijd kosteloos worden geretourneerd.

Voor vragen over onze Bestron DYL1600E zakken of ieder ander type Bestron stofzuigerzakken staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Roel de Boer en zijn klantenservice team zijn te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en mailen altijd binnen een paar uur terug.

Stofzuigerzak.nl - dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Bestron DYL1600E stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze DYL1600E stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de DYL1600E stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Bestron DYL1600E stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Bestron stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude DYL1600E stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Bestron DYL1600E stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Bestron DYL1600E stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een DYL1600E microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Bestron DYL1600E stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Bestron DYL1600E stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Bestron DYL1600E