Bestron DYL 1600 E zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit microvezel Bestron DYL 1600 E stofzuigerzakken. Gewoon via de brievenbus.

Hoogwaardige meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de DYL 1600 E van Bestron. Deze bijzondere meerlaagse microvezel structuur filtert zelfs de kleinste stofdeeltjes en garandeert daarnaast een hoge luchtcirculatie. Hierdoor behoudt de Bestron stofzuiger haar optimale zuigkracht, zelfs als de DYL 1600 E stofzuigerzak vrijwel vol is.

De vakkundig afgewerkte lasnaden langs de randen van de zak en de sterke aanhechting bij de kartonnen bevestigingsplaat maken scheuren van deze Bestron DYL 1600 E zakken vrijwel onmogelijk. Een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Door de stofzuigerzakken slim te verpakken past deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn om de Bestron DYL 1600 E stofzuigerzakken in ontvangst te nemen. De DYL 1600 E zakken liggen samen met de overige post gewoon op de mat.

Mocht u per ongeluk toch de verkeerde Bestron stofzuigerzakken hebben besteld, of mochten deze Bestron DYL 1600 E zakken om welke reden dan ook niet naar tevredenheid zijn, dan kunnen de stofzuigerzakken altijd kosteloos worden geretourneerd.

Voor vragen over onze Bestron DYL 1600 E zakken of ieder ander type Bestron stofzuigerzakken staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Roel de Boer en zijn klantenservice team zijn te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en mailen altijd binnen een paar uur terug.

Stofzuigerzak.nl - dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

€ 14,95 € 11,95
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Bestron DYL 1600 E stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een Bestron DYL 1600 E stofzuigerzak?
Zijn microvezel Bestron DYL 1600 E stofzuigerzakken beter dan papier?