Electrolux UltraOne zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

AAA+ topkwaliteit microvezel Electrolux UltraOne stofzuigerzakken. Door de brievenbus thuisbezorgd.

Hoogwaardige microvezel stofzuigerzakken voor de Electrolux UltraOne. Het meerlaagse microvezel materiaal biedt een hoge filterwerking waardoor zelfs de kleinste stofdeeltjes in de stofzuigerzak worden opgeslagen.

Tegelijkertijd garandeert dezelfde microfiber-structuur maximale luchtdoorlatendheid waardoor de Electrolux stofzuiger haar optimale zuigkracht behoudt, ook wanneer de UltraOne stofzuigerzak bijna volledig is gevuld.

Deze UltraOne huismerk stofzuigerzakken voor Electrolux zijn vervaardigd van sterk (AAA+) microvezel materiaal. Dit degelijke microfiber materiaal, de strak afgewerkte lasnaden langs de randen en de stevige aanhechting bij de blauwe bevestigingsplaat maakt scheuren van de Electrolux stofzuigerzak vrijwel onmogelijk. Zelfs wanneer de stofzuiger een beetje water opzuigt.

U hoeft niet thuis te blijven om uw bestelling aan te nemen van een pakketbezorger. De Electrolux UltraOne zakken passen ook in deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. De stofzuigerzakken worden dus door uw eigen PostNL postbode bezorgd, u vindt ze samen met de post thuis op de mat.

Mocht u vragen hebben over deze Electrolux UltraOne stofzuigerzakken of mocht u op zoek zijn naar een ander type Electrolux stofzuigerzakken; onze klantenservice is u graag van dienst. Roel de Boer en zijn klantenservice team reageren binnen een paar uur op al uw vragen. De meest voorkomende vragen over de Electrolux UltraOne stofzuigerzak vindt u alvast hieronder.

Stofzuigerzak.nl - Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

Vaste Klanten Prijs:
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Electrolux UltraOne stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze UltraOne stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de UltraOne stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Electrolux UltraOne stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Electrolux stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude UltraOne stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Electrolux UltraOne stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Electrolux UltraOne stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een UltraOne microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Electrolux UltraOne stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Electrolux UltraOne stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Electrolux UltraOne