Inventum parketborstel. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Sommige Inventum stofzuigertypes hebben een afwijkende koppeling. Vul hieronder het type van uw stofzuiger in zodat u zeker weet dat deze parketborstel de juiste is.

Een ander merk stofzuigerzakken nodig? Klik hier.

AAA+ kwaliteit parketborstel voor Inventum . Direct uit voorraad.

Een prachtige kwaliteit parketborstel voor Inventum in een 30cm brede uitvoering. Deze parketborstel is de beste keus voor het stofzuigen van alle gladde en kwetsbare vloeren.

De stevige paardenharen borstel aan de onderzijde zorgt voor optimale reiniging én bescherming van parket, tegels, hout of laminaat vloeren. De Inventum parketborstel wordt aan weerzijde geleid door soepel lopende wielen.

Met het flexibele draaigewricht kan de parketborstel eenvoudig in de kleinste hoekjes, onder de kast of onder de bank komen. De diameter van de hals van de parketborstel meet aan de binnenzijde 35mm, de parketborstel past dus perfect op de Inventum stofzuigerstang.

Mocht de Inventum parketborstel desondanks niet naar tevredenheid zijn dan kan deze uiteraard altijd kosteloos worden geretourneerd. Een mailtje naar Roel de Boer van onze klantenservice is voldoende.

Roel en zijn collega's zijn u eveneens graag van dienst voor al uw vragen over deze Inventum parketborstel of andere Inventum producten. Onze klantenservice reageert snel op al uw vragen via klantenservice@stofzuigerzak.nl.

Deze Inventum parketborstel is altijd in voorraad en wordt dus ook direct geleverd.

Stofzuigerzak.nl - dé specialist van Nederland.

Vaste Klanten Prijs:
30cm breed
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is deze parketborstel de juiste voor de Inventum ? arrow-down

Jazeker, dit is de juiste parketborstel voor het type van Inventum.

De diameter van de hals van deze parketborstel meet aan de binnenzijde 35mm. Hiermee schuift de parketborstel naadloos over de stang van uw Inventum stofzuiger en zit deze als gegoten.

De Inventum parketborstel past niet op de stang. Hoe kan dat? arrow-down

Dan zit er waarschijnlijk nog een (binnen)stuk van de oude Inventum parketborstel of zuigmond op de stang. Dit plastic deel onderaan de stang moet worden verwijderd om een nieuwe Inventum parketborstel op de stang te kunnen plaatsen.

Na jarenlang gebruik kan dit binnenstuk van de oude Inventum parketborstel echter muurvast op de stang zitten.

Het is dan het beste om het plastic te verhitten door het onder de hete kraan te houden. Het plastic deel zal uitzetten en loslaten.

Is een parketborstel de beste keuze voor mijn Inventum stofzuiger? arrow-down

Dat hangt af van het soort vloeren dat u wilt stofzuigen.

Wanneer u uitsluitend gladde vloeren heeft, of enkele kwetsbare hout-, tegel- of laminaatvloeren, dan is deze Inventum parketborstel altijd de beste keuze. De zachte paardenharen borstel en de soepele geleidingswielen van de parketborstel bieden extra bescherming bij kwetsbare, gladde vloeren.

Voor tapijt is deze parketborstel echter ongeschikt. Daarvoor is een combi-zuigmond de beste keuze. Ook deze hebben wij uiteraard in ons assortiment voor de Inventum . U vindt deze zuigmond door hierboven op de button ‘Alles voor Inventum ’ te klikken.