Parketborstel voor Miele . Gratis verzonden. Gratis retour.

Op voorraad

Sommige Miele stofzuigertypes hebben een afwijkende koppeling. Vul hieronder het type van uw stofzuiger in zodat u zeker weet dat deze parketborstel de juiste is.

Een ander merk stofzuigerzakken nodig? Klik hier.

AAA+ kwaliteit parketborstel voor de Miele . Direct uit voorraad geleverd.

Deze hoogwaardige parketborstel is speciaal geschikt voor de van Miele. De parketborstel komt in een 30cm brede uitvoering en is de beste keuze voor het reinigen en beschermen van alle gladde en kwetsbare vloeren.

De stevige paardenharen borstel garandeert een lange levensduur voor zowel de parketborstel als voor uw parket-, tegel-, hout- of laminaatvloer.

Met het kliksysteem op de hals klikt de parketborstel naadloos op de stang. Uiteraard ontbreekt ook de zogenaamde parkeerhaak niet waarmee u de parketborstel met de stang aan de achterzijde uw Miele stofzuiger kunt opbergen.

De soepel lopende wielen aan weerszijde van de borstel zorgen voor extra gemak en bescherming. Door het flexibele draaigewricht komt de parketborstel eenvoudig in de kleinste hoekjes, onder de bank of onder de kast.

Mocht deze parketborstel voor de Miele van stofzuigerzak.nl ondanks alles niet naar verwachting zijn, dan kan deze altijd eenvoudig en kosteloos worden geretourneerd. Een mailtje naar Roel de Boer van onze klantenservice is voldoende.

Roel en zijn collega's zijn u ook graag van dienst voor al uw vragen over deze parketborstel voor de Miele of uw vragen over Miele stofzuigerzakken. Binnen een paar uur wordt op al uw vragen via klantenservice@stofzuigerzak.nl gereageerd.

Stofzuigerzak.nl - dé specialist van Nederland.

Vaste Klanten Prijs:
30cm breed
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is deze Miele parketborstel de juiste voor mijn Mielestofzuiger? arrow-down

Jazeker, dit is de juiste parketborstel voor het type van Miele.

Deze parketborstel heeft het Miele kliksysteem waarmee u de parketborstel naadloos op de stang klikt. Daarnaast ontbreekt ook de zogenaamde parkeerhaak niet waar mee u de Miele parketborstel met stang achter aan de stofzuiger hangt, bijvoorbeeld om alles op te bergen.

De Miele parketborstel past niet op de stang. Hoe kan dat? arrow-down

Dan zit er waarschijnlijk nog een (binnen)stuk van de oude Miele parketborstel of zuigmond op de stang. Dit plastic deel onderaan de stang moet worden verwijderd om een nieuwe Miele parketborstel op de stang te kunnen plaatsen.

Na jarenlang gebruik kan dit binnenstuk van de oude Miele parketborstel echter muurvast op de stang zitten.

Het is dan het beste om het plastic te verhitten door het onder de hete kraan te houden. Het plastic deel zal uitzetten en loslaten.

Is een parketborstel de beste keuze voor mijn Miele stofzuiger? arrow-down

Dat hangt af van het soort vloeren dat u wilt stofzuigen.

Wanneer u uitsluitend gladde vloeren heeft, of enkele kwetsbare hout-, tegel- of laminaatvloeren, dan is deze Miele parketborstel altijd de beste keuze. De zachte paardenharen borstel en de soepele geleidingswielen van de parketborstel bieden extra bescherming bij kwetsbare, gladde vloeren.

Voor tapijt is deze parketborstel echter ongeschikt. Daarvoor is een combi-zuigmond de beste keuze. Ook deze hebben wij uiteraard in ons assortiment voor de Miele . U vindt deze zuigmond door hierboven op de button ‘Alles voor Miele ’ te klikken.