Parketborstel voor Miele . Gratis verzonden. Gratis retour.

Sommige Miele stofzuigertypes hebben een afwijkende koppeling. Vul hieronder het type van uw stofzuiger in zodat u zeker weet dat deze parketborstel de juiste is.

Op voorraad

AAA+ kwaliteit parketborstel voor de Miele . Direct uit voorraad geleverd.

Deze hoogwaardige parketborstel is speciaal geschikt voor de van Miele. De parketborstel komt in een 30cm brede uitvoering en is de beste keuze voor het reinigen en beschermen van alle gladde en kwetsbare vloeren.

De stevige paardenharen borstel garandeert een lange levensduur voor zowel de parketborstel als voor uw parket-, tegel-, hout- of laminaatvloer.

Met het kliksysteem op de hals klikt de parketborstel naadloos op de stang. Uiteraard ontbreekt ook de zogenaamde parkeerhaak niet waarmee u de parketborstel met de stang aan de achterzijde uw Miele stofzuiger kunt opbergen.

De soepel lopende wielen aan weerszijde van de borstel zorgen voor extra gemak en bescherming. Door het flexibele draaigewricht komt de parketborstel eenvoudig in de kleinste hoekjes, onder de bank of onder de kast.

Mocht deze parketborstel voor de Miele van stofzuigerzak.nl ondanks alles niet naar verwachting zijn, dan kan deze altijd eenvoudig en kosteloos worden geretourneerd. Een mailtje naar Roel de Boer van onze klantenservice is voldoende.

Roel en zijn collega's zijn u ook graag van dienst voor al uw vragen over deze parketborstel voor de Miele of uw vragen over Miele stofzuigerzakken. Binnen een paar uur wordt op al uw vragen via klantenservice@stofzuigerzak.nl gereageerd.

Stofzuigerzak.nl - dé specialist van Nederland.

€ 27,95 € 19,95
30cm breed
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is deze Miele parketborstel de juiste voor mijn Mielestofzuiger?
De Miele parketborstel past niet op de stang. Hoe kan dat?
Is een parketborstel de beste keuze voor mijn Miele stofzuiger?