Miele parketborstel. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

AAA+ kwaliteit parketborstel voor Miele . Direct uit voorraad geleverd.

Deze hoogwaardige parketborstel voor Miele (in een 30cm brede uitvoering) is de beste keuze voor het reinigen en beschermen van alle gladde en kwetsbare vloeren.

De stevige paardenharen borstel garandeert een lange levensduur voor zowel de parketborstel als voor uw parket-, tegel-, hout- of laminaatvloer.

Met het Miele kliksysteem op de hals klikt de parketborstel naadloos op de Miele stofzuigerstang. Uiteraard ontbreekt ook de zogenaamde parkeerhaak niet waarmee u de parketborstel en stang aan de stofzuiger kunt hangen.

De soepel lopende wielen aan weerszijde van de borstel zorgen voor extra gemak en bescherming. Door het flexibele draaigewricht komt de parketborstel eenvoudig in de kleinste hoekjes, onder de bank of onder de kast.

Mocht de Miele parketborstel ondanks alles niet naar verwachting zijn dan kan deze altijd eenvoudig en kosteloos worden geretourneerd. Een mailtje naar Roel de Boer van onze klantenservice is voldoende.

Roel en zijn collega's zijn u ook graag van dienst voor al uw vragen over deze Miele parketborstel of advies over andere Miele producten. Binnen een paar uur wordt op al uw vragen via klantenservice@stofzuigerzak.nl gereageerd.

Stofzuigerzak.nl - dé specialist van Nederland.

€ 27,95 € 19,95
30cm breed
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is deze Miele parketborstel de juiste voor mijn Mielestofzuiger?
De Miele parketborstel past niet op de stang. Hoe kan dat?
Is een parketborstel de beste keuze voor mijn Miele stofzuiger?