Stofzuigermond voor Miele . Gratis verzonden. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit combi-zuigmond voor Miele. Mét parkeerhaak en kliksysteem voor bevestiging aan de stang.

AAA+ topkwaliteit stofzuiger mondstuk speciaal geschikt voor de van Miele.

Het kliksysteem aan de hals van de zuigmond zorgt voor een naadloze aansluiting op de stang. Met de parkeerhaak kunt u de zuigmond mét de stang aan achterzijde van uw Miele stofzuiger hangen om deze op te bergen.

Deze stofzuigermond is speciaal gemaakt voor het zuigen van zowel (hoogpolig) tapijt als gladde vloersoorten. Het is daarmee niet nodig om een tweede stofzuigervoet alleen voor parket of alleen voor vloerbedekking te kopen.

Via het combi-systeem aan de bovenzijde van de zuigmond kan eenvoudig met de voet de juiste stand worden gekozen:

Stand 1: de synthetische, verstevigde borstel voor gladde vloerdelen.
Stand 2: de robuuste aluminium stofzuigervoet voor tapijt (mét honden-/kattenharen strips aan weerszijde van de opening).

De stofzuigervoet voor de Miele komt ook tot in de kleinste hoekjes door het flexibele draai- en kantelgewricht. De zuigmond glijdt soepel over alle soorten tapijt of parket door het brede rol-element aan de onderzijde bij de aluminium plaat.

Voor het verwijderen van stof-ophopingen kan de zuigmond simpel worden gedemonteerd. Daarna kunnen de delen weer eenvoudig terug in de zuigmond worden geklikt.

Mocht deze topkwaliteit zuigmond van stofzuigerzak.nl ondanks alles niet naar tevredenheid zijn dan kan deze altijd kosteloos worden geretourneerd. Een mailtje naar onze klantenservice is daarvoor voldoende. Onze klantenservice helpt u tevens graag met al uw vragen over Miele stofzuigerzakken of onze andere producten voor Miele.

Vaste Klanten Prijs:
Tapijt en gladde vloeren
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is dit de juiste stofzuigermond voor de Miele ? arrow-down

Jazeker, dit is de juiste vervangende zuigmond voor het type van Miele.

Deze stofzuigermond heeft het Miele kliksysteem waarmee u de zuigmond naadloos op de stang klikt. Daarnaast ontbreekt ook de zogenaamde parkeerhaak niet waar mee u de Miele zuigmond met stang achter aan de stofzuiger hangt, bijvoorbeeld om alles op te bergen.

De Miele zuigmond past niet op de stang. Hoe kan dat? arrow-down

Dan zit er waarschijnlijk nog een (binnen)stuk van de oude Miele zuigmond op de stang. Dit plastic deel onderaan de stang moet worden verwijderd om een nieuwe Miele zuigmond op de stang te kunnen plaatsen.

Na jarenlang gebruik kan dit binnenstuk van de oude Miele zuigmond echter muurvast op de stang zitten.

Het is dan het beste om het plastic te verhitten (onder de hete kraan te houden). Het plastic deel zal uitzetten en loslaten.

Wat voor soort zuigmond is het beste voor mijn Miele stofzuiger? arrow-down

Dat hangt af van het soort vloeren dat u wilt stofzuigen.

Wanneer u uitsluitend gladde vloeren heeft, of enkele kwetsbare hout-, tegel- of laminaatvloeren, dan is een parketborstel de beste keuze. De zachte paardenharen borstel en de soepele geleidingswielen van de parketborstel bieden extra bescherming bij kwetsbare, gladde vloeren. U vindt deze parketborstel door hierboven op de button ‘Alles voor Miele ’ te klikken.

Voor tapijt is een parketborstel echter ongeschikt. Daarvoor is deze Miele combi-zuigmond altijd de beste keuze. Bovendien heeft deze zuigmond een uitklikbare borstel voor gladde vloeren die minder kwetsbaar zijn. U kunt met de Miele zuigmond dan het hele huis doen en hoeft dus geen tweede (parket)borstel aan te schaffen.