Stofzuigermond voor Miele . Gratis verzonden. Gratis retour.

Sommige Miele stofzuigertypes hebben een afwijkende koppeling. Vul hieronder het type van uw stofzuiger in zodat u zeker weet dat deze stofzuigermond de juiste is.

Op voorraad

Topkwaliteit combi-zuigmond voor Miele. Mét parkeerhaak en kliksysteem voor bevestiging aan de stang.

AAA+ topkwaliteit stofzuiger mondstuk speciaal geschikt voor de van Miele.

Het kliksysteem aan de hals van de zuigmond zorgt voor een naadloze aansluiting op de stang. Met de parkeerhaak kunt u de zuigmond mét de stang aan achterzijde van uw Miele stofzuiger hangen om deze op te bergen.

Deze stofzuigermond is speciaal gemaakt voor het zuigen van zowel (hoogpolig) tapijt als gladde vloersoorten. Het is daarmee niet nodig om een tweede stofzuigervoet alleen voor parket of alleen voor vloerbedekking te kopen.

Via het combi-systeem aan de bovenzijde van de zuigmond kan eenvoudig met de voet de juiste stand worden gekozen:

Stand 1: de synthetische, verstevigde borstel voor gladde vloerdelen.
Stand 2: de robuuste aluminium stofzuigervoet voor tapijt (mét honden-/kattenharen strips aan weerszijde van de opening).

De stofzuigervoet voor de Miele komt ook tot in de kleinste hoekjes door het flexibele draai- en kantelgewricht. De zuigmond glijdt soepel over alle soorten tapijt of parket door het brede rol-element aan de onderzijde bij de aluminium plaat.

Voor het verwijderen van stof-ophopingen kan de zuigmond simpel worden gedemonteerd. Daarna kunnen de delen weer eenvoudig terug in de zuigmond worden geklikt.

Mocht deze topkwaliteit zuigmond van stofzuigerzak.nl ondanks alles niet naar tevredenheid zijn dan kan deze altijd kosteloos worden geretourneerd. Een mailtje naar onze klantenservice is daarvoor voldoende. Onze klantenservice helpt u tevens graag met al uw vragen over Miele stofzuigerzakken of onze andere producten voor Miele.

€ 29,95 € 23,95
Tapijt en gladde vloeren
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is dit de juiste stofzuigermond voor de Miele ?
De Miele zuigmond past niet op de stang. Hoe kan dat?
Wat voor soort zuigmond is het beste voor mijn Miele stofzuiger?