Miele stofzuigermond. Gratis bezorgd. Gratis Retour.

Op voorraad

Topkwaliteit combi-zuigmond voor Miele. Mét het Miele kliksysteem voor bevestiging aan de stang.

AAA+ topkwaliteit stofzuiger mondstuk voor Miele . Met het Miele kliksysteem voor een naadloze aansluiting aan de stang en de parkeerhaak voor het opbergen van de zuigmond en stang aan de achterzijde van de stofzuiger.

Deze Miele stofzuigermond is speciaal gemaakt voor het zuigen van zowel (hoogpolig) tapijt als gladde vloersoorten. Het is daarmee niet nodig om een tweede stofzuigervoet alleen voor parket of alleen voor vloerbedekking te kopen.

Via het combi-kliksysteem aan de bovenzijde van de zuigmond kan eenvoudig met de voet de juiste stand worden gekozen:

Stand 1: de synthetische, verstevigde borstel voor gladde vloerdelen.
Stand 2: de robuuste aluminium stofzuigervoet voor tapijt (mét honden-/kattenharen strips aan weerszijde van de opening).

Deze AAA+ kwaliteit stofzuigervoet komt eenvoudig in de kleinste hoekjes door het flexibele draai- en kantelgewricht en glijdt soepel over alle soorten tapijt of parket door het brede rol-element aan de onderzijde bij de aluminium plaat.

Voor het verwijderen van stof-ophopingen kan de zuigmond simpel worden gedemonteerd. Daarna kunnen de delen weer eenvoudig terug in de zuigmond worden geklikt.

Mocht deze topkwaliteit zuigmond voor Miele ondanks alles niet naar tevredenheid zijn dan kan deze altijd kosteloos worden geretourneerd. Een mailtje naar onze klantenservice is daarvoor voldoende. Onze klantenservice helpt u tevens graag met al uw vragen over Miele stofzuigerzakken of andere Miele producten.

€ 29,95 € 22,95
Tapijt en gladde vloeren
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is dit de juiste stofzuigermond voor de Miele ?
De Miele zuigmond past niet op de stang. Hoe kan dat?
Wat voor soort zuigmond is het beste voor mijn Miele stofzuiger?