Nilfisk Bravo zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Nilfisk Bravo stofzuigerzakken. Topkwaliteit AAA+ microvezel. Door de brievenbus thuisbezorgd.

Hoogwaardige, meerlaagse AAA+ microvezel stofzuigerzakken voor de Bravo van Nilfisk.

De bijzondere luchtdoorlatendheid van dit microfiber materiaal zorgt voor een ideale luchtcirculatie in de stofzuigerzak waardoor de stofzuiger haar optimale zuigkracht behoudt, ook wanneer de Nilfisk Bravo stofzuigerzak vrijwel vol is met stof.

Ondanks deze hoge luchtstroom filtert de meerlaagse microvezel structuur zelfs de kleinste stofdeeltjes en slaat deze op in de stofzuigerzak.

Het sterke microvezel materiaal, de grondig gesealde lasnaden en de extra verstevigde aanhechting bij de bevestigingsplaat maken de kans op scheuren van deze Nilfisk Bravo stofzuigerzakken nihil. Al met al een prachtig kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Mocht u niet thuis zijn als de Nilfisk Bravo zakken worden bezorgd dan is dat geen enkel probleem. Uw eigen PostNL postbode bezorgt de stofzuigerzakken in deze 10 stuks verpakking namelijk gewoon door brievenbus. U vindt de zakken bij thuiskomst dus samen met de post op de mat.

Voor al uw vragen over deze Nilfisk Bravo stofzuigerzakken, of voor advies welk ander type Nilfisk stofzuigerzakken de juiste zijn voor uw Nilfisk stofzuiger, is onze klantenservice te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl. Ons klantenservice team reageert altijd binnen een paar uur.

Maar misschien heeft u dezelfde vragen die wij eerder over deze Nilfisk Bravo zakken hebben gekregen. Deze vindt u hieronder met ons antwoord daarbij.

Vaste Klanten Prijs:
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Nilfisk Bravo stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze Bravo stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de Bravo stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Nilfisk Bravo stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Nilfisk stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude Bravo stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Nilfisk Bravo stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Nilfisk Bravo stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een Bravo microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Nilfisk Bravo stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Nilfisk Bravo stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Nilfisk Bravo