Nilfisk Extreme zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit Nilfisk Extreme stofzuigerzakken. Meerlaags microvezel. Door de brievenbus thuisbezorgd.

AAA+ kwaliteit microvezel stofzuigerzakken voor de Nilfisk Extreme. Maximale zuigkracht van uw Nilfisk stofzuiger door de hoge luchtdoorlatendheid van het microvezel materiaal die de luchtstroom in de Extreme stofzuigerzak optimaal houdt.

Tegelijkertijd garandeert dezelfde hoogwaardige microfiber-structuur in deze huismerk zakken een perfecte filterwerking waardoor de stofzuigerzak ook de kleinste stofdeeltjes vasthoudt.

De degelijke microvezel lagen, de vakkundig afgewerkte lasnaden langs de randen van de zak en de verstevigde aanhechting bij de bevestigingsplaat maakt scheuren van de Nilfisk Extreme stofzuigerzak vrijwel onmogelijk. Zelfs wanneer u een beetje water opzuigt.

En de Nilfisk Extreme zakken gaan ook in deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet te wachten op de levering van een pakketbezorger of de zakken later op te halen bij een pick-up point. De stofzuigerzakken worden door uw eigen PostNL postbode bezorgd, u vindt ze thuis op de mat.

Voor vragen over de Nilfisk Extreme stofzuigerzakken of voor advies over welk type Nilfisk stofzuigerzakken de juiste zijn voor uw stofzuiger; onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Roel de Boer en zijn klantenservice team reageren binnen enkele uren op al uw vragen.

De vragen die wij eerder van onze klanten kregen over deze Nilfisk Extreme stofzuigerzak vindt u hieronder, uiteraard met ons antwoord daarbij.

Stofzuigerzak.nl - Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

Vaste Klanten Prijs:
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Nilfisk Extreme stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze Extreme stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de Extreme stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Nilfisk Extreme stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Nilfisk stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude Extreme stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Nilfisk Extreme stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Nilfisk Extreme stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een Extreme microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Nilfisk Extreme stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Nilfisk Extreme stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Nilfisk Extreme