Nilfisk GM 80 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

AAA+ microvezel Nilfisk GM 80 stofzuigerzakken. Gewoon via de brievenbus.

Hoogwaardige stofzuigerzakken voor de GM 80 van Nilfisk opgebouwd uit meerlaags microvezel.

Deze bijzondere microvezel structuur garandeert een hoge luchtcirculatie waardoor de Nilfisk stofzuiger haar optimale zuigkracht behoudt, zelfs als de stofzuigerzak vrijwel vol is. Ondanks deze luchtdoorlatendheid biedt het microfiber materiaal maximale filtering zodat de Nilfisk GM 80 stofzuigerzak ook de kleinste micro-stofdeeltjes opslaat in de zak.

De Nilfisk GM 80 stofzuigerzakken passen in deze 8 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. Er hoeft dus niemand thuis te zijn om de stofzuigerzakken in ontvangst te nemen. De GM 80 zakken liggen samen met de overige post gewoon op de mat.

Mocht u de verkeerde Nilfisk stofzuigerzakken bij ons hebben besteld, of mochten deze Nilfisk GM 80 zakken ondanks alles toch niet naar tevredenheid zijn, dan kunnen de stofzuigerzakken altijd kosteloos worden geretourneerd.

Een mailtje naar onze klantenservice is voldoende maar ook voor vragen over deze Nilfisk GM 80 zakken kunt u daar altijd terecht. Roel de Boer en zijn klantenservice team zijn te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en mailen altijd binnen een paar uur terug.

Zie hieronder de meest voorkomende vragen over de stofzuigerzakken voor de Nilfisk GM 80.

Stofzuigerzak.nl - dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

Vaste Klanten Prijs:
8 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Nilfisk GM 80 stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze GM 80 stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de GM 80 stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Nilfisk GM 80 stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Nilfisk stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude GM 80 stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Nilfisk GM 80 stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Nilfisk GM 80 stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een GM 80 microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Nilfisk GM 80 stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Nilfisk GM 80 stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Nilfisk GM 80