Nilfisk King zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Meerlaagse microvezel Nilfisk King stofzuigerzakken. Door de brievenbus thuisbezorgd.

Topkwaliteit microvezel stofzuigerzakken voor de Nilfisk King. Het hoogwaardige, meerlaagse microvezel materiaal garandeert een perfecte filterwerking waardoor ook de kleinste stofdeeltjes in de stofzuigerzak worden opgeslagen.

Tegelijkertijd zorgt dezelfde microfiber-structuur voor maximale luchtdoorlatendheid waardoor de luchtstroom in de King stofzuigerzak optimaal blijft en de Nilfisk stofzuiger haar maximale zuigkracht behoudt.

Het is niet nodig om thuis te blijven om uw bestelling aan te nemen van een pakketbezorger. De Nilfisk King zakken gaan ook in deze 6 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. De stofzuigerzakken worden dus door uw eigen PostNL postbode bezorgd, u vindt ze vanzelf op de mat.

Mocht u nog een vraag hebben over de Nilfisk King stofzuigerzakken of indien u op zoek bent naar een ander type Nilfisk stofzuigerzakken; onze klantenservice staat altijd voor u klaar.
Roel de Boer en zijn klantenservice team reageren snel op al uw vragen. De meest voorkomende vragen over deze Nilfisk King stofzuigerzak vindt u alvast hieronder.

Stofzuigerzak.nl - Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

Vaste Klanten Prijs:
6 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Nilfisk King stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze King stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de King stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Nilfisk King stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Nilfisk stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude King stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Nilfisk King stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Nilfisk King stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een King microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Nilfisk King stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Nilfisk King stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Nilfisk King