Nilfisk parketborstel. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Sommige Nilfisk stofzuigertypes hebben een afwijkende koppeling. Vul hieronder het type van uw stofzuiger in zodat u zeker weet dat deze parketborstel de juiste is.

Een ander merk stofzuigerzakken nodig? Klik hier.

Gratis bezorgd en gratis retour.

Een hoogwaardige parketborstel voor Nilfisk in een 30cm brede uitvoering. Deze parketborstel is de beste keus voor het stofzuigen van alle gladde en kwetsbare vloeren.

Met het flexibele draaigewricht komt de parketborstel eenvoudig in de kleinste hoekjes, onder de kast of onder de bank. De parketborstel past perfect op de Nilfisk stofzuigerstang.

De stevige paardenharen borstel aan de onderzijde zorgt voor optimale reiniging én bescherming van parket, tegels, hout of laminaat vloeren. De Nilfisk parketborstel wordt aan weerzijde geleid door soepel lopende wielen. De diameter van de hals van de parkerborsrtel meet aan de binnenzijde 32mm.

Mocht de Nilfisk parketborstel desondanks niet naar tevredenheid zijn dan kan deze uiteraard altijd kosteloos worden geretourneerd. Een mailtje naar Roel de Boer van onze klantenservice is voldoende.

Roel en zijn collega's zijn u eveneens graag van dienst voor al uw vragen over deze Nilfisk parketborstel of andere Nilfisk producten. Onze klantenservice reageert snel op al uw vragen via klantenservice@stofzuigerzak.nl.

Deze Nilfisk parketborstel is altijd in voorraad en wordt dus ook direct geleverd.

Stofzuigerzak.nl - dé specialist van Nederland.

Vaste Klanten Prijs:
30cm breed
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is dit de juiste parketborstel voor de Nilfisk ? arrow-down

Jazeker, dit is de juiste parketborstel voor het type van Nilfisk.

De diameter van de hals van deze parketborstel meet aan de binnenzijde 32mm. Hiermee schuift de parketborstel perfect over de stang van uw Nilfisk stofzuiger en zit deze als gegoten.

De Nilfisk parketborstel past niet op de stang. Hoe kan dat? arrow-down

Dan zit er waarschijnlijk nog een (binnen)stuk van de oude Nilfisk parketborstel of zuigmond op de stang. Dit plastic deel onderaan de stang moet worden verwijderd om een nieuwe Nilfisk parketborstel op de stang te kunnen plaatsen.

Na jarenlang gebruik kan dit binnenstuk van de oude Nilfisk parketborstel echter muurvast op de stang zitten.

Het is dan het beste om het plastic te verhitten door het onder de hete kraan te houden. Het plastic deel zal uitzetten en loslaten.

Is een parketborstel de beste keuze voor mijn Nilfisk stofzuiger? arrow-down

Dat hangt af van het soort vloeren dat u wilt stofzuigen.

Wanneer u uitsluitend gladde vloeren heeft, of enkele kwetsbare hout-, tegel- of laminaatvloeren, dan is deze Nilfisk parketborstel altijd de beste keuze. De zachte paardenharen borstel en de soepele geleidingswielen van de parketborstel bieden extra bescherming bij kwetsbare, gladde vloeren.

Voor tapijt is deze parketborstel echter ongeschikt. Daarvoor is een combi-zuigmond de beste keuze. Ook deze hebben wij uiteraard in ons assortiment voor de Nilfisk . U vindt deze zuigmond door hierboven op de button ‘Alles voor Nilfisk ’ te klikken.