Nilfisk Thor zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit microvezel Nilfisk Thor stofzuigerzakken. Direct uit voorraad. Door de brievenbus.

AAA+ microvezel kwaliteit Nilfisk Thor stofzuigerzakken. Dit hoogwaardige, meerlaagse microvezel materiaal garandeert een maximale filterwerking die zelfs de kleinste stofdeeltjes opslaat in de stofzuigerzak.

Diezelfde microfiber-structuur zorgt voor een hoge luchtcirculatie in de Thor stofzuigerzakken. Door deze luchtdoorlatendheid behoudt de Nilfisk stofzuiger haar optimale zuigkracht, ook indien de stofzuigerzak vrijwel vol zit.

Door het sterke microvezel materiaal van deze Nilfisk Thor stofzuigerzakken, door de strak afgewerkte lasnaden langs de randen van de zak en door de stevige aanhechting bij de bevestigingsplaat, is de kans dat de stofzuigerzak scheurt vrijwel uit te sluiten.

Deze Nilfisk Thor zakken van Stofzuigerzak.nl zijn dan ook met recht een prachtig staaltje Nederlands vakwerk te noemen.

Het is niet nodig om thuis te blijven om de stofzuigerzakken aan te nemen van een pakketbezorger. De Nilfisk Thor zakken passen ook in deze 6 stuks verpakking altijd door de brievenbus. De stofzuigerzakken worden dus door uw eigen PostNL postbode bezorgd, u vindt ze samen met de post gewoon thuis op de mat.

Voor vragen over deze Nilfisk Thor stofzuigerzakken of als u op zoek bent naar een ander type Nilfisk stofzuigerzakken; onze klantenservice is u graag van dienst. Roel de Boer en zijn klantenservice team reageren duidelijk en snel op al uw vragen. De meest gestelde vragen over de Nilfisk Thor stofzuigerzak vindt u alvast hieronder.

Stofzuigerzak.nl - Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

Vaste Klanten Prijs:
6 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Nilfisk Thor stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze Thor stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de Thor stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Nilfisk Thor stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Nilfisk stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude Thor stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Nilfisk Thor stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Nilfisk Thor stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een Thor microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Nilfisk Thor stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Nilfisk Thor stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Nilfisk Thor