Numatic Harry zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

AAA+ kwaliteit Numatic Harry microvezel stofzuigerzakken. Direct uit voorraad. Via de brievenbus thuisbezorgd.

Hoogwaardige, meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de Numatic Harry. Zelfs de kleinste stofdeeltjes worden uit de lucht gefilterd en opgevangen in de meerlaagse microvezel structuur van deze Harry stofzuigerzak.

De hoge luchtdoorlatendheid van het microfiber materiaal zorgt voor een ideale luchtcirculatie in de stofzuiger. Hierdoor behoudt de Numatic stofzuiger altijd zijn optimale zuigkracht, zelfs wanneer de Numatic Harry stofzak vrijwel vol is.

Vakkundig afgewerkte lasnaden, een naadloze aanhechting bij de bevestigingsplaat en de sterke microvezel lagen maken de kans op scheuren van deze Numatic Harry stofzuigerzakken uitermate klein. De afmeting (de omvang) van de zak is volledig afgestemd op het Harry type. Een prachtig kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Geen nood als u niet thuis bent wanneer de Numatic Harry zakken worden geleverd. Uw eigen PostNL postbode bezorgt de stofzuigerzakken gewoon door brievenbus. U vindt de zakken dus bij thuiskomst op de mat.

Mocht u vragen hebben over deze Numatic Harry stofzuigerzakken, of mocht u een ander type Numatic stofzuigerzakken zoeken, dan zijn wij u graag van dienst. Onze klantenservice is te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en reageert altijd binnen een paar uur.

Maar misschien heeft u dezelfde vragen als andere klanten die deze Numatic Harry stofzakken hebben gekocht. Deze vindt u hieronder met direct ons antwoord daarbij.

€ 13,95 € 11,95
6 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Numatic Harry stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een Numatic Harry stofzuigerzak?
Zijn microvezel Numatic Harry stofzuigerzakken beter dan papier?