Numatic Henry Basic zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

AAA+ kwaliteit Numatic Henry Basic microvezel stofzuigerzakken. Direct uit voorraad. Via de brievenbus thuisbezorgd.

Hoogwaardige, meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de Numatic Henry Basic. Zelfs de kleinste stofdeeltjes worden uit de lucht gefilterd en opgevangen in de meerlaagse microvezel structuur van deze Henry Basic stofzuigerzak.

De hoge luchtdoorlatendheid van het microfiber materiaal zorgt voor een ideale luchtcirculatie in de stofzuiger. Hierdoor behoudt de Numatic stofzuiger altijd zijn optimale zuigkracht, zelfs wanneer de Numatic Henry Basic stofzak vrijwel vol is.

Vakkundig afgewerkte lasnaden, een naadloze aanhechting bij de bevestigingsplaat en de sterke microvezel lagen maken de kans op scheuren van deze Numatic Henry Basic stofzuigerzakken uitermate klein. De afmeting (de omvang) van de zak is volledig afgestemd op het Henry Basic type. Een prachtig kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Geen nood als u niet thuis bent wanneer de Numatic Henry Basic zakken worden geleverd. Uw eigen PostNL postbode bezorgt de stofzuigerzakken gewoon door brievenbus. U vindt de zakken dus bij thuiskomst op de mat.

Mocht u vragen hebben over deze Numatic Henry Basic stofzuigerzakken, of mocht u een ander type Numatic stofzuigerzakken zoeken, dan zijn wij u graag van dienst. Onze klantenservice is te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en reageert altijd binnen een paar uur.

Maar misschien heeft u dezelfde vragen als andere klanten die deze Numatic Henry Basic stofzakken hebben gekocht. Deze vindt u hieronder met direct ons antwoord daarbij.

€ 13,95 € 11,95
6 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Numatic Henry Basic stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een Numatic Henry Basic stofzuigerzak?
Zijn microvezel Numatic Henry Basic stofzuigerzakken beter dan papier?