Numatic Henry Basic zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

AAA+ kwaliteit Numatic Henry Basic microvezel stofzuigerzakken. Direct uit voorraad. Via de brievenbus thuisbezorgd.

Hoogwaardige, meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de Numatic Henry Basic. Zelfs de kleinste stofdeeltjes worden uit de lucht gefilterd en opgevangen in de meerlaagse microvezel structuur van deze Henry Basic stofzuigerzak.

De hoge luchtdoorlatendheid van het microfiber materiaal zorgt voor een ideale luchtcirculatie in de stofzuiger. Hierdoor behoudt de Numatic stofzuiger altijd zijn optimale zuigkracht, zelfs wanneer de Numatic Henry Basic stofzak vrijwel vol is.

Vakkundig afgewerkte lasnaden, een naadloze aanhechting bij de bevestigingsplaat en de sterke microvezel lagen maken de kans op scheuren van deze Numatic Henry Basic stofzuigerzakken uitermate klein. De afmeting (de omvang) van de zak is volledig afgestemd op het Henry Basic type. Een prachtig kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Geen nood als u niet thuis bent wanneer de Numatic Henry Basic zakken worden geleverd. Uw eigen PostNL postbode bezorgt de stofzuigerzakken gewoon door brievenbus. U vindt de zakken dus bij thuiskomst op de mat.

Mocht u vragen hebben over deze Numatic Henry Basic stofzuigerzakken, of mocht u een ander type Numatic stofzuigerzakken zoeken, dan zijn wij u graag van dienst. Onze klantenservice is te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en reageert altijd binnen een paar uur.

Maar misschien heeft u dezelfde vragen als andere klanten die deze Numatic Henry Basic stofzakken hebben gekocht. Deze vindt u hieronder met direct ons antwoord daarbij.

6 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Numatic Henry Basic stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze Henry Basic stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de Henry Basic stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Numatic Henry Basic stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Numatic stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude Henry Basic stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Numatic Henry Basic stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Numatic Henry Basic stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een Henry Basic microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Numatic Henry Basic stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Numatic Henry Basic stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Numatic Henry Basic