Numatic James parketborstel. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Gratis bezorgd en gratis retour.

Een hoogwaardige James parketborstel voor Numatic in een 30cm brede uitvoering. Deze James parketborstel is de beste keus voor het stofzuigen van alle gladde en kwetsbare vloeren.

Met het flexibele draaigewricht komt de James parketborstel eenvoudig in de kleinste hoekjes, onder de kast of onder de bank. De parketborstel past perfect op de Numatic James stofzuigerstang.

De stevige paardenharen borstel aan de onderzijde zorgt voor optimale reiniging én bescherming van parket, tegels, hout of laminaat vloeren. De Numatic James parketborstel wordt aan weerzijde geleid door soepel lopende wielen. De diameter van de hals van de parkerborsrtel meet aan de binnenzijde 32mm.

Mocht de Numatic James parketborstel desondanks niet naar tevredenheid zijn dan kan deze uiteraard altijd kosteloos worden geretourneerd. Een mailtje naar Roel de Boer van onze klantenservice is voldoende.

Roel en zijn collega's zijn u eveneens graag van dienst voor al uw vragen over deze Numatic James parketborstel of andere Numatic producten. Onze klantenservice reageert snel op al uw vragen via klantenservice@stofzuigerzak.nl.

Deze Numatic James parketborstel is altijd in voorraad en wordt dus ook direct geleverd.

Stofzuigerzak.nl - dé specialist van Nederland.

30cm breed
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is dit de juiste parketborstel voor de Numatic James? arrow-down

Jazeker, dit is de juiste parketborstel voor het type James van Numatic.

De diameter van de hals van deze parketborstel meet aan de binnenzijde 32mm. Hiermee schuift de parketborstel perfect over de stang van uw Numatic James stofzuiger en zit deze als gegoten.

De Numatic James parketborstel past niet op de stang. Hoe kan dat? arrow-down

Dan zit er waarschijnlijk nog een (binnen)stuk van de oude Numatic parketborstel of zuigmond op de stang. Dit plastic deel onderaan de stang moet worden verwijderd om een nieuwe Numatic James parketborstel op de stang te kunnen plaatsen.

Na jarenlang gebruik kan dit binnenstuk van de oude Numatic James parketborstel echter muurvast op de stang zitten.

Het is dan het beste om het plastic te verhitten door het onder de hete kraan te houden. Het plastic deel zal uitzetten en loslaten.

Is een parketborstel de beste keuze voor mijn Numatic James stofzuiger? arrow-down

Dat hangt af van het soort vloeren dat u wilt stofzuigen.

Wanneer u uitsluitend gladde vloeren heeft, of enkele kwetsbare hout-, tegel- of laminaatvloeren, dan is deze Numatic James parketborstel altijd de beste keuze. De zachte paardenharen borstel en de soepele geleidingswielen van de James parketborstel bieden extra bescherming bij kwetsbare, gladde vloeren.

Voor tapijt is deze parketborstel echter ongeschikt. Daarvoor is een combi-zuigmond de beste keuze. Ook deze hebben wij uiteraard in ons assortiment voor de Numatic James. U vindt deze zuigmond door hierboven op de button ‘Alles voor Numatic James’ te klikken.

caret-left Alles voor Numatic James