Numatic James stofzuigermond. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit stofzuigermond voor Numatic James. Gratis bezorgd en Gratis retour

Hoogwaardig stofzuiger mondstuk voor Numatic James gemaakt voor het zuigen van verschillende vloersoorten (tapijt en gladde vloeren).

Met deze James zuigmond voor Numatic is het dan ook niet nodig om een aparte stofzuigervoet voor parket en een tweede Numatic zuigmond voor vloerbedekking te kopen.

Het omschakelen naar het gewenste vloertype gaat middels het soepele combi-kliksysteem dat bovenop de James zuigmond zit, deze kan eenvoudig met de voet worden bediend.
Stand 1: verstevigde synthetische borstel voor gladde vloerdelen.
Stand 2: aluminium stofzuigervoet met honden-/kattenharen strips voor tapijt.

Deze AAA+ topkwaliteit James stofzuigermond voor Numatic heeft een breed rol-element aan de onderzijde bij de aluminium plaat waarmee de zuigmond soepel over parket en tapijt glijdt. De Numatic zuigmond kan simpel worden gedemonteerd om stof-ophopingen of verstoppingen in de voet en de hals te verwijderen. Daarna kunnen de delen weer eenvoudig terug in de James zuigmond worden geklikt.

Met het flexibele draai- en kantelgewricht komt de Numatic James stofzuigervoet ook in de kleinste hoekjes. De diameter van de hals van deze stofzuigermond meet aan de binnenzijde 32mm, de James zuigmond past dus perfect op de stang van uw Numatic stofzuiger.

Vaste Klanten Prijs:
tapijt en gladde vloeren
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is dit de juiste stofzuigermond voor de Numatic James? arrow-down

Jazeker, dit is de juiste vervangende zuigmond voor het type James van Numatic.

De diameter van de hals van deze stofzuigermond meet aan de binnenzijde 32mm. Hiermee schuift de zuigmond naadloos over de stang van uw Numatic James stofzuiger en zit deze als gegoten.

De Numatic James zuigmond past niet op de stang. Hoe kan dat? arrow-down

Dan zit er waarschijnlijk nog een (binnen)stuk van de oude Numatic zuigmond op de stang. Dit plastic deel onderaan de stang moet worden verwijderd om een nieuwe Numatic James zuigmond op de stang te kunnen plaatsen.

Na jarenlang gebruik kan dit binnenstuk van de oude Numatic James zuigmond echter muurvast op de stang zitten.

Het is dan het beste om het plastic te verhitten (onder de hete kraan te houden). Het plastic deel zal uitzetten en loslaten.

Wat voor soort zuigmond is het beste voor mijn Numatic James stofzuiger? arrow-down

Dat hangt af van het soort vloeren dat u wilt stofzuigen.

Wanneer u uitsluitend gladde vloeren heeft, of enkele kwetsbare hout-, tegel- of laminaatvloeren, dan is een parketborstel de beste keuze. De zachte paardenharen borstel en de soepele geleidingswielen van de parketborstel bieden extra bescherming bij kwetsbare, gladde vloeren. U vindt deze parketborstel door hierboven op de button ‘Alles voor Numatic James’ te klikken.

Voor tapijt is een parketborstel echter ongeschikt. Daarvoor is deze Numatic James combi-zuigmond altijd de beste keuze. Bovendien heeft deze zuigmond een uitklikbare borstel voor gladde vloeren die minder kwetsbaar zijn. U kunt met de Numatic James zuigmond dan het hele huis doen en hoeft dus geen tweede (parket)borstel aan te schaffen.

caret-left Alles voor Numatic James