Numatic NRV 200 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

AAA+ kwaliteit Numatic NRV 200 microvezel stofzuigerzakken. Direct uit voorraad. Via de brievenbus thuisbezorgd.

Hoogwaardige, meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de Numatic NRV 200. Zelfs de kleinste stofdeeltjes worden uit de lucht gefilterd en opgevangen in de meerlaagse microvezel structuur van deze NRV 200 stofzuigerzak.

De hoge luchtdoorlatendheid van het microfiber materiaal zorgt voor een ideale luchtcirculatie in de stofzuiger. Hierdoor behoudt de Numatic stofzuiger altijd zijn optimale zuigkracht, zelfs wanneer de Numatic NRV 200 stofzak vrijwel vol is.

Vakkundig afgewerkte lasnaden, een naadloze aanhechting bij de bevestigingsplaat en de sterke microvezel lagen maken de kans op scheuren van deze Numatic NRV 200 stofzuigerzakken uitermate klein. De afmeting (de omvang) van de zak is volledig afgestemd op het NRV 200 type. Een prachtig kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Geen nood als u niet thuis bent wanneer de Numatic NRV 200 zakken worden geleverd. Uw eigen PostNL postbode bezorgt de stofzuigerzakken gewoon door brievenbus. U vindt de zakken dus bij thuiskomst op de mat.

Mocht u vragen hebben over deze Numatic NRV 200 stofzuigerzakken, of mocht u een ander type Numatic stofzuigerzakken zoeken, dan zijn wij u graag van dienst. Onze klantenservice is te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en reageert altijd binnen een paar uur.

Maar misschien heeft u dezelfde vragen als andere klanten die deze Numatic NRV 200 stofzakken hebben gekocht. Deze vindt u hieronder met direct ons antwoord daarbij.

€ 13,95 € 11,95
6 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Numatic NRV 200 stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een Numatic NRV 200 stofzuigerzak?
Zijn microvezel Numatic NRV 200 stofzuigerzakken beter dan papier?