Numatic NVM-1C/2 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

AAA+ kwaliteit Numatic NVM-1C/2 microvezel stofzuigerzakken. Direct uit voorraad. Via de brievenbus thuisbezorgd.

Hoogwaardige, meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de Numatic NVM-1C/2. Zelfs de kleinste stofdeeltjes worden uit de lucht gefilterd en opgevangen in de meerlaagse microvezel structuur van deze NVM-1C/2 stofzuigerzak.

De hoge luchtdoorlatendheid van het microfiber materiaal zorgt voor een ideale luchtcirculatie in de stofzuiger. Hierdoor behoudt de Numatic stofzuiger altijd zijn optimale zuigkracht, zelfs wanneer de Numatic NVM-1C/2 stofzak vrijwel vol is.

Vakkundig afgewerkte lasnaden, een naadloze aanhechting bij de bevestigingsplaat en de sterke microvezel lagen maken de kans op scheuren van deze Numatic NVM-1C/2 stofzuigerzakken uitermate klein. De afmeting (de omvang) van de zak is volledig afgestemd op het NVM-1C/2 type. Een prachtig kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Geen nood als u niet thuis bent wanneer de Numatic NVM-1C/2 zakken worden geleverd. Uw eigen PostNL postbode bezorgt de stofzuigerzakken gewoon door brievenbus. U vindt de zakken dus bij thuiskomst op de mat.

Mocht u vragen hebben over deze Numatic NVM-1C/2 stofzuigerzakken, of mocht u een ander type Numatic stofzuigerzakken zoeken, dan zijn wij u graag van dienst. Onze klantenservice is te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en reageert altijd binnen een paar uur.

Maar misschien heeft u dezelfde vragen als andere klanten die deze Numatic NVM-1C/2 stofzakken hebben gekocht. Deze vindt u hieronder met direct ons antwoord daarbij.

€ 13,95 € 11,95
6 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Numatic NVM-1C/2 stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een Numatic NVM-1C/2 stofzuigerzak?
Zijn microvezel Numatic NVM-1C/2 stofzuigerzakken beter dan papier?