Numatic parketborstel. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Gratis bezorgd en gratis retour.

Een hoogwaardige parketborstel voor Numatic in een 30cm brede uitvoering. Deze parketborstel is de beste keus voor het stofzuigen van alle gladde en kwetsbare vloeren.

Met het flexibele draaigewricht komt de parketborstel eenvoudig in de kleinste hoekjes, onder de kast of onder de bank. De parketborstel past perfect op de Numatic stofzuigerstang.

De stevige paardenharen borstel aan de onderzijde zorgt voor optimale reiniging én bescherming van parket, tegels, hout of laminaat vloeren. De Numatic parketborstel wordt aan weerzijde geleid door soepel lopende wielen. De diameter van de hals van de parkerborsrtel meet aan de binnenzijde 32mm.

Mocht de Numatic parketborstel desondanks niet naar tevredenheid zijn dan kan deze uiteraard altijd kosteloos worden geretourneerd. Een mailtje naar Roel de Boer van onze klantenservice is voldoende.

Roel en zijn collega's zijn u eveneens graag van dienst voor al uw vragen over deze Numatic parketborstel of andere Numatic producten. Onze klantenservice reageert snel op al uw vragen via klantenservice@stofzuigerzak.nl.

Deze Numatic parketborstel is altijd in voorraad en wordt dus ook direct geleverd.

Stofzuigerzak.nl - dé specialist van Nederland.

€ 27,95 € 19,95
30cm breed
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is dit de juiste parketborstel voor de Numatic ?
De Numatic parketborstel past niet op de stang. Hoe kan dat?
Is een parketborstel de beste keuze voor mijn Numatic stofzuiger?