Numatic stofzuigermond. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit stofzuigermond voor Numatic . Gratis bezorgd en Gratis retour

Hoogwaardig stofzuiger mondstuk voor Numatic gemaakt voor het zuigen van verschillende vloersoorten (tapijt en gladde vloeren).

Met deze zuigmond voor Numatic is het dan ook niet nodig om een aparte stofzuigervoet voor parket en een tweede Numatic zuigmond voor vloerbedekking te kopen.

Het omschakelen naar het gewenste vloertype gaat middels het soepele combi-kliksysteem dat bovenop de zuigmond zit, deze kan eenvoudig met de voet worden bediend.
Stand 1: verstevigde synthetische borstel voor gladde vloerdelen.
Stand 2: aluminium stofzuigervoet met honden-/kattenharen strips voor tapijt.

Deze AAA+ topkwaliteit stofzuigermond voor Numatic heeft een breed rol-element aan de onderzijde bij de aluminium plaat waarmee de zuigmond soepel over parket en tapijt glijdt. De Numatic zuigmond kan simpel worden gedemonteerd om stof-ophopingen of verstoppingen in de voet en de hals te verwijderen. Daarna kunnen de delen weer eenvoudig terug in de zuigmond worden geklikt.

Met het flexibele draai- en kantelgewricht komt de Numatic stofzuigervoet ook in de kleinste hoekjes. De diameter van de hals van deze stofzuigermond meet aan de binnenzijde 32mm, de zuigmond past dus perfect op de stang van uw Numatic stofzuiger.

€ 29,95 € 23,95
tapijt en gladde vloeren
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is dit de juiste stofzuigermond voor de Numatic ?
De Numatic zuigmond past niet op de stang. Hoe kan dat?
Wat voor soort zuigmond is het beste voor mijn Numatic stofzuiger?