Philips PerformerPro zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

AAA+ topkwaliteit microvezel Philips PerformerPro stofzuigerzakken. Door de brievenbus thuisbezorgd.

Hoogwaardige microvezel stofzuigerzakken voor de Philips PerformerPro. Het meerlaagse microvezel materiaal biedt een hoge filterwerking waardoor zelfs de kleinste stofdeeltjes in de stofzuigerzak worden opgeslagen.

Tegelijkertijd garandeert dezelfde microfiber-structuur maximale luchtdoorlatendheid waardoor de Philips stofzuiger haar optimale zuigkracht behoudt, ook wanneer de PerformerPro stofzuigerzak bijna volledig is gevuld.

Deze PerformerPro huismerk stofzuigerzakken voor Philips zijn vervaardigd van sterk (AAA+) microvezel materiaal. Dit degelijke microfiber materiaal, de strak afgewerkte lasnaden langs de randen en de stevige aanhechting bij de blauwe bevestigingsplaat maakt scheuren van de Philips stofzuigerzak vrijwel onmogelijk. Zelfs wanneer de stofzuiger een beetje water opzuigt.

U hoeft niet thuis te blijven om uw bestelling aan te nemen van een pakketbezorger. De Philips PerformerPro zakken passen ook in deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. De stofzuigerzakken worden dus door uw eigen PostNL postbode bezorgd, u vindt ze samen met de post thuis op de mat.

Mocht u vragen hebben over deze Philips PerformerPro stofzuigerzakken of mocht u op zoek zijn naar een ander type Philips stofzuigerzakken; onze klantenservice is u graag van dienst. Roel de Boer en zijn klantenservice team reageren binnen een paar uur op al uw vragen. De meest voorkomende vragen over de Philips PerformerPro stofzuigerzak vindt u alvast hieronder.

Stofzuigerzak.nl - Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

Vaste Klanten Prijs:
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Philips PerformerPro stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze PerformerPro stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de PerformerPro stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Philips PerformerPro stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Philips stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude PerformerPro stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Philips PerformerPro stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Philips PerformerPro stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een PerformerPro microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Philips PerformerPro stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Philips PerformerPro stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Philips PerformerPro