Philips TC515 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Meerlaagse microvezel Philips TC515 stofzuigerzakken. Als brievenbuspost thuisbezorgd.

Stofzuigerzakken voor de Philips TC515 van AAA+ microvezel kwaliteit.

De verschillende hoogwaardige microvezel lagen garanderen een perfecte filtering waarmee zelfs de kleinste micro-stofdeeltjes uit de lucht worden gehaald en opgeslagen in de TC515 stofzuigerzak. Tegelijkertijd zorgt de bijzondere microfiber structuur voor een hoge luchtcirculatie waardoor uw Philips stofzuiger haar optimale zuigkracht behoudt.

Deze hoge microvezel kwaliteit, de degelijk gesealde lasnaden en de verstevigde aanhechting bij de bevestigingsplaat maken deze Philips TC515 zakken tot een oersterke stofzuigerzak. Bij normaal huishoudelijk gebruik is scheuren vrijwel onmogelijk, zelfs wanneer u een beetje water zou opzuigen.

En deze topkwaliteit Philips TC515 zakken passen in hun 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. Onze klanten hoeven daardoor niet thuis te blijven om de stofzuigerzakken aan te nemen van een pakketbezorger of deze later op te halen bij een pakketpunt. De TC515 stofzuigerzakken worden door uw eigen PostNL postbode bezorgd. Bij thuiskomst liggen ze samen met de post gewoon op de mat.

Mocht u twijfelen of deze Philips TC515 stofzuigerzakken, of misschien een ander type Philips stofzuigerzakken voor uw stofzuiger de juiste zijn; onze klantenservice heeft veel ervaring en know-how. Roel de Boer en zijn klantenservice team geven het juiste advies en reageren binnen enkele uren op al uw vragen.

De vragen die wij eerder van onze klanten kregen over deze Philips TC515 stofzuigerzak hebben wij hieronder alvast op deze webpagina gezet, met onze antwoorden daarbij.

Stofzuigerzak.nl - Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

Vaste Klanten Prijs:
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Philips TC515 stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze TC515 stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de TC515 stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Philips TC515 stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Philips stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude TC515 stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Philips TC515 stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Philips TC515 stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een TC515 microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Philips TC515 stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Philips TC515 stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Philips TC515