Sauber parketborstel. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Sommige Sauber stofzuigertypes hebben een afwijkende koppeling. Vul hieronder het type van uw stofzuiger in zodat u zeker weet dat deze parketborstel de juiste is.

Op voorraad

AAA+ kwaliteit parketborstel voor Sauber . Direct uit voorraad.

Een prachtige kwaliteit parketborstel voor Sauber in een 30cm brede uitvoering. Deze parketborstel is de beste keus voor het stofzuigen van alle gladde en kwetsbare vloeren.

De stevige paardenharen borstel aan de onderzijde zorgt voor optimale reiniging én bescherming van parket, tegels, hout of laminaat vloeren. De Sauber parketborstel wordt aan weerzijde geleid door soepel lopende wielen.

Met het flexibele draaigewricht kan de parketborstel eenvoudig in de kleinste hoekjes, onder de kast of onder de bank komen. De diameter van de hals van de parkerborsrtel meet aan de binnenzijde 35mm, de parketborstel past dus perfect op de Sauber stofzuigerstang.

Mocht de Sauber parketborstel desondanks niet naar tevredenheid zijn dan kan deze uiteraard altijd kosteloos worden geretourneerd. Een mailtje naar Roel de Boer van onze klantenservice is voldoende.

Roel en zijn collega's zijn u eveneens graag van dienst voor al uw vragen over deze Sauber parketborstel of andere Sauber producten. Onze klantenservice reageert snel op al uw vragen via klantenservice@stofzuigerzak.nl.

Deze Sauber parketborstel is altijd in voorraad en wordt dus ook direct geleverd.

Stofzuigerzak.nl - dé specialist van Nederland.

€ 27,95 € 19,95
30cm breed
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is deze parketborstel de juiste voor de Sauber ?
De Sauber parketborstel past niet op de stang. Hoe kan dat?
Is een parketborstel de beste keuze voor mijn Sauber stofzuiger?