Sauber V20 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit microvezel Sauber V20 stofzuigerzakken. Gewoon via de brievenbus.

Hoogwaardige meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de V20 van Sauber. Deze bijzondere meerlaagse microvezel structuur filtert zelfs de kleinste stofdeeltjes en garandeert daarnaast een hoge luchtcirculatie. Hierdoor behoudt de Sauber stofzuiger haar optimale zuigkracht, zelfs als de V20 stofzuigerzak vrijwel vol is.

De vakkundig afgewerkte lasnaden langs de randen van de zak en de sterke aanhechting bij de kartonnen bevestigingsplaat maken scheuren van deze Sauber V20 zakken vrijwel onmogelijk. Een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Door de stofzuigerzakken slim te verpakken past deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn om de Sauber V20 stofzuigerzakken in ontvangst te nemen. De V20 zakken liggen samen met de overige post gewoon op de mat.

Mocht u per ongeluk toch de verkeerde Sauber stofzuigerzakken hebben besteld, of mochten deze Sauber V20 zakken om welke reden dan ook niet naar tevredenheid zijn, dan kunnen de stofzuigerzakken altijd kosteloos worden geretourneerd.

Voor vragen over onze Sauber V20 zakken of ieder ander type Sauber stofzuigerzakken staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Roel de Boer en zijn klantenservice team zijn te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en mailen altijd binnen een paar uur terug.

Stofzuigerzak.nl - dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

€ 14,95 € 12,95
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Sauber V20 stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een Sauber V20 stofzuigerzak?
Zijn microvezel Sauber V20 stofzuigerzakken beter dan papier?