Sauber XX 1 (Kleenair) zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit microvezel Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzakken. Gewoon via de brievenbus.

Hoogwaardige meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de XX 1 (Kleenair) van Sauber. Deze bijzondere meerlaagse microvezel structuur filtert zelfs de kleinste stofdeeltjes en garandeert daarnaast een hoge luchtcirculatie. Hierdoor behoudt de Sauber stofzuiger haar optimale zuigkracht, zelfs als de XX 1 (Kleenair) stofzuigerzak vrijwel vol is.

De vakkundig afgewerkte lasnaden langs de randen van de zak en de sterke aanhechting bij de kartonnen bevestigingsplaat maken scheuren van deze Sauber XX 1 (Kleenair) zakken vrijwel onmogelijk. Een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Door de stofzuigerzakken slim te verpakken past deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn om de Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzakken in ontvangst te nemen. De XX 1 (Kleenair) zakken liggen samen met de overige post gewoon op de mat.

Mocht u per ongeluk toch de verkeerde Sauber stofzuigerzakken hebben besteld, of mochten deze Sauber XX 1 (Kleenair) zakken om welke reden dan ook niet naar tevredenheid zijn, dan kunnen de stofzuigerzakken altijd kosteloos worden geretourneerd.

Voor vragen over onze Sauber XX 1 (Kleenair) zakken of ieder ander type Sauber stofzuigerzakken staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Roel de Boer en zijn klantenservice team zijn te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en mailen altijd binnen een paar uur terug.

Stofzuigerzak.nl - dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

€ 14,95 € 12,95
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzak?
Zijn microvezel Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzakken beter dan papier?