Sauber XX 1 (Kleenair) zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit microvezel Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzakken. Gewoon via de brievenbus.

Hoogwaardige meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de XX 1 (Kleenair) van Sauber. Deze bijzondere meerlaagse microvezel structuur filtert zelfs de kleinste stofdeeltjes en garandeert daarnaast een hoge luchtcirculatie. Hierdoor behoudt de Sauber stofzuiger haar optimale zuigkracht, zelfs als de XX 1 (Kleenair) stofzuigerzak vrijwel vol is.

De vakkundig afgewerkte lasnaden langs de randen van de zak en de sterke aanhechting bij de kartonnen bevestigingsplaat maken scheuren van deze Sauber XX 1 (Kleenair) zakken vrijwel onmogelijk. Een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Door de stofzuigerzakken slim te verpakken past deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn om de Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzakken in ontvangst te nemen. De XX 1 (Kleenair) zakken liggen samen met de overige post gewoon op de mat.

Mocht u per ongeluk toch de verkeerde Sauber stofzuigerzakken hebben besteld, of mochten deze Sauber XX 1 (Kleenair) zakken om welke reden dan ook niet naar tevredenheid zijn, dan kunnen de stofzuigerzakken altijd kosteloos worden geretourneerd.

Voor vragen over onze Sauber XX 1 (Kleenair) zakken of ieder ander type Sauber stofzuigerzakken staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Roel de Boer en zijn klantenservice team zijn te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en mailen altijd binnen een paar uur terug.

Stofzuigerzak.nl - dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze XX 1 (Kleenair) stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de XX 1 (Kleenair) stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Sauber stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude XX 1 (Kleenair) stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een XX 1 (Kleenair) microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Sauber XX 1 (Kleenair) stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Sauber XX 1 (Kleenair)