Severin BC 7035 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit Severin BC 7035 microvezel stofzuigerzakken. Via de brievenbus thuisbezorgd.

Dit type BC 7035 stofzuigerzakken voor Severin is vervaardigd van hoogwaardig AAA+ microvezel materiaal. Deze meerlaagse microvezel structuur garandeert een hoge micro-filtratie waardoor ook de kleinste stofdeeltjes worden opgeslagen in de stofzuigerzak .

Ondanks deze hoge filterwerking blijft de luchtdoorlatendheid van de microvezel zak optimaal. Hierdoor behoudt de stofzuiger haar maximale zuigkracht, ook als de Severin BC 7035 stofzuigerzak bijna vol is.

De strak afgewerkte lasnaden langs de randen van de microvezel zak en de stevige aanhechting bij de bevestigingsplaat maakt dat deze Severin stofzuigerzak vrijwel onmogelijk kan scheuren. Zelfs wanneer de stofzuiger een beetje water opzuigt.

Deze Severin BC 7035 stofzuigerzakken van Stofzuigerzak.nl zijn zonder meer een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct.

En onze BC 7035 zakken passen ook in deze 9 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. Het is dan ook niet nodig om thuis te blijven wachten op de pakketbezorger. De stofzuigerzakken worden door uw eigen PostNL postbode via de brievenbus thuisbezorgd. De Severin BC 7035 zakken liggen dus samen met de post gewoon op de mat.

Onze klantenservice is u graag van dienst bij vragen over deze Severin BC 7035 zakken of om te achterhalen welk andertype Severin stofzuigerzakken de juiste zijn voor uw stofzuiger. Roel de Boer en zijn klantenservice team reageren altijd binnen een paar uur op al uw vragen.

Enkele vragen van klanten over deze Severin BC 7035 stofzuigerzakken vindt u alvast hieronder, samen met onze antwoorden.

Stofzuigerzak.nl - Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

€ 14,95 € 12,95
9 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Severin BC 7035 stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een Severin BC 7035 stofzuigerzak?
Zijn microvezel Severin BC 7035 stofzuigerzakken beter dan papier?