Severin BC 7045 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit microvezel Severin BC 7045 stofzuigerzakken. Gewoon via de brievenbus.

Hoogwaardige meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de BC 7045 van Severin. Deze bijzondere meerlaagse microvezel structuur filtert zelfs de kleinste stofdeeltjes en garandeert daarnaast een hoge luchtcirculatie. Hierdoor behoudt de Severin stofzuiger haar optimale zuigkracht, zelfs als de BC 7045 stofzuigerzak vrijwel vol is.

De vakkundig afgewerkte lasnaden langs de randen van de zak en de sterke aanhechting bij de kartonnen bevestigingsplaat maken scheuren van deze Severin BC 7045 zakken vrijwel onmogelijk. Een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Door de stofzuigerzakken slim te verpakken past deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn om de Severin BC 7045 stofzuigerzakken in ontvangst te nemen. De BC 7045 zakken liggen samen met de overige post gewoon op de mat.

Mocht u per ongeluk toch de verkeerde Severin stofzuigerzakken hebben besteld, of mochten deze Severin BC 7045 zakken om welke reden dan ook niet naar tevredenheid zijn, dan kunnen de stofzuigerzakken altijd kosteloos worden geretourneerd.

Voor vragen over onze Severin BC 7045 zakken of ieder ander type Severin stofzuigerzakken staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Roel de Boer en zijn klantenservice team zijn te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en mailen altijd binnen een paar uur terug.

Stofzuigerzak.nl - dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Severin BC 7045 stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze BC 7045 stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de BC 7045 stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Severin BC 7045 stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Severin stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude BC 7045 stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Severin BC 7045 stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Severin BC 7045 stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een BC 7045 microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Severin BC 7045 stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Severin BC 7045 stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Severin BC 7045