Severin BC 7045 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit microvezel Severin BC 7045 stofzuigerzakken. Gewoon via de brievenbus.

Hoogwaardige meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de BC 7045 van Severin. Deze bijzondere meerlaagse microvezel structuur filtert zelfs de kleinste stofdeeltjes en garandeert daarnaast een hoge luchtcirculatie. Hierdoor behoudt de Severin stofzuiger haar optimale zuigkracht, zelfs als de BC 7045 stofzuigerzak vrijwel vol is.

De vakkundig afgewerkte lasnaden langs de randen van de zak en de sterke aanhechting bij de kartonnen bevestigingsplaat maken scheuren van deze Severin BC 7045 zakken vrijwel onmogelijk. Een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Door de stofzuigerzakken slim te verpakken past deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn om de Severin BC 7045 stofzuigerzakken in ontvangst te nemen. De BC 7045 zakken liggen samen met de overige post gewoon op de mat.

Mocht u per ongeluk toch de verkeerde Severin stofzuigerzakken hebben besteld, of mochten deze Severin BC 7045 zakken om welke reden dan ook niet naar tevredenheid zijn, dan kunnen de stofzuigerzakken altijd kosteloos worden geretourneerd.

Voor vragen over onze Severin BC 7045 zakken of ieder ander type Severin stofzuigerzakken staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Roel de Boer en zijn klantenservice team zijn te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en mailen altijd binnen een paar uur terug.

Stofzuigerzak.nl - dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

€ 14,95 € 11,95
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Severin BC 7045 stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een Severin BC 7045 stofzuigerzak?
Zijn microvezel Severin BC 7045 stofzuigerzakken beter dan papier?