Severin SB 7218 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit microvezel Severin SB 7218 stofzuigerzakken. Gewoon via de brievenbus.

Hoogwaardige meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de SB 7218 van Severin. Deze bijzondere meerlaagse microvezel structuur filtert zelfs de kleinste stofdeeltjes en garandeert daarnaast een hoge luchtcirculatie. Hierdoor behoudt de Severin stofzuiger haar optimale zuigkracht, zelfs als de SB 7218 stofzuigerzak vrijwel vol is.

De vakkundig afgewerkte lasnaden langs de randen van de zak en de sterke aanhechting bij de kartonnen bevestigingsplaat maken scheuren van deze Severin SB 7218 zakken vrijwel onmogelijk. Een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Door de stofzuigerzakken slim te verpakken past deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn om de Severin SB 7218 stofzuigerzakken in ontvangst te nemen. De SB 7218 zakken liggen samen met de overige post gewoon op de mat.

Mocht u per ongeluk toch de verkeerde Severin stofzuigerzakken hebben besteld, of mochten deze Severin SB 7218 zakken om welke reden dan ook niet naar tevredenheid zijn, dan kunnen de stofzuigerzakken altijd kosteloos worden geretourneerd.

Voor vragen over onze Severin SB 7218 zakken of ieder ander type Severin stofzuigerzakken staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Roel de Boer en zijn klantenservice team zijn te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en mailen altijd binnen een paar uur terug.

Stofzuigerzak.nl - dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

Vaste Klanten Prijs:
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Severin SB 7218 stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze SB 7218 stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de SB 7218 stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Severin SB 7218 stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Severin stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude SB 7218 stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Severin SB 7218 stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Severin SB 7218 stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een SB 7218 microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Severin SB 7218 stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Severin SB 7218 stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Severin SB 7218