Severin SB 7218 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Topkwaliteit microvezel Severin SB 7218 stofzuigerzakken. Gewoon via de brievenbus.

Hoogwaardige meerlaagse microvezel stofzuigerzakken voor de SB 7218 van Severin. Deze bijzondere meerlaagse microvezel structuur filtert zelfs de kleinste stofdeeltjes en garandeert daarnaast een hoge luchtcirculatie. Hierdoor behoudt de Severin stofzuiger haar optimale zuigkracht, zelfs als de SB 7218 stofzuigerzak vrijwel vol is.

De vakkundig afgewerkte lasnaden langs de randen van de zak en de sterke aanhechting bij de kartonnen bevestigingsplaat maken scheuren van deze Severin SB 7218 zakken vrijwel onmogelijk. Een prachtig Nederlands kwaliteitsproduct van Stofzuigerzak.nl

Door de stofzuigerzakken slim te verpakken past deze 10 stuks verpakking gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te zijn om de Severin SB 7218 stofzuigerzakken in ontvangst te nemen. De SB 7218 zakken liggen samen met de overige post gewoon op de mat.

Mocht u per ongeluk toch de verkeerde Severin stofzuigerzakken hebben besteld, of mochten deze Severin SB 7218 zakken om welke reden dan ook niet naar tevredenheid zijn, dan kunnen de stofzuigerzakken altijd kosteloos worden geretourneerd.

Voor vragen over onze Severin SB 7218 zakken of ieder ander type Severin stofzuigerzakken staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Roel de Boer en zijn klantenservice team zijn te bereiken via klantenservice@stofzuigerzak.nl en mailen altijd binnen een paar uur terug.

Stofzuigerzak.nl - dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

€ 14,95 € 11,95
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Severin SB 7218 stofzuigerzakken verwisselen?
Hoe vervang ik een Severin SB 7218 stofzuigerzak?
Zijn microvezel Severin SB 7218 stofzuigerzakken beter dan papier?