Siemens VCBS110V00 zakken. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Stofzuigerzakken voor de Siemens VCBS110V00 van AAA+ microvezel kwaliteit. Door de brievenbus thuisbezorgd.

Deze Siemens VCBS110V00 stofzuigerzakken zijn vervaardigd van hoogwaardig meerlaags microfiber materiaal. Deze microvezel structuur garandeert een optimale micro-filtratie die zelfs de kleinste stofdeeltjes vasthoudt en opslaat in de stofzuigerzak.

Toch heeft de microvezel zak - ondanks de filterwerking - een bijzonder hoge luchtcirculatie. Hierdoor behoudt uw Siemens stofzuiger haar maximale zuigkracht, ook als de VCBS110V00 stofzuigerzak vrijwel vol is.

Bij normaal huishoudelijke gebruik is het vrijwel uitgesloten dat deze Siemens VCBS110V00 stofzuigerzakken zullen scheuren. De strak gesealde lasnaden langs de randen, de verstevigde aanhechting bij de bevestigingsplaat en het hoogwaardig microvezel materiaal maken deze stofzuigerzakken oersterk.

Ook in deze 10 stuks verpakking passen de Siemens zakken alsnog gewoon door de brievenbus. Het is dus niet nodig om thuis op de pakketbezorger te wachten. De stofzuigerzakken worden samen met de post door uw eigen PostNL postbode bezorgd. U vindt de Siemens VCBS110V00 zakken bij thuiskomst gewoon op de mat.

Voor al uw vragen over deze Siemens VCBS110V00 zakken, of voor advies over welk ander type Siemens stofzuigerzakken de juiste zijn voor uw stofzuiger, staan Roel de Boer en zijn klantenservice team altijd voor u klaar. Alle vragen worden binnen enkele uren beantwoord.

Eerdere vragen van klanten over deze Siemens VCBS110V00 stofzuigerzakken - en uiteraard onze antwoorden - vindt u alvast hieronder.

Stofzuigerzak.nl - Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland.

Vaste Klanten Prijs:
10 stuks verpakking
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Wanneer moet ik de Siemens VCBS110V00 stofzuigerzakken verwisselen? arrow-down

De meeste stofzuigerfabrikanten adviseren de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze voor tweederde vol zit. De meerlaagse microvezel structuur van onze VCBS110V00 stofzuigerzakken garandeert een hoge luchtdoorlatendheid. Hierdoor blijft de zuigkracht van de stofzuiger optimaal, ook als de stofzuigerzak bijna vol is. Het is dus inderdaad niet nodig de VCBS110V00 stofzuigerzakken eerder te vervangen.

Hoe vervang ik een Siemens VCBS110V00 stofzuigerzak? arrow-down

Haal eerst de stekker van de Siemens stofzuiger uit het stopcontact. Open de klep, kijk goed hoe de oude VCBS110V00 stofzuigerzak in de houder zit en verwijder deze voorzichtig, zorg dat er geen stof de kamer inkomt.

Plaats de nieuwe zak op dezelfde manier (zo diep mogelijk) in de stofzakhouder. Zorg dat de rand van de Siemens VCBS110V00 stofzuigerzak niet tussen de klep en de stofzuiger komt. Controleer of de opening van de stofzuigerzak goed aansluit op de ingang naar de slang van de stofzuiger.

Zijn microvezel Siemens VCBS110V00 stofzuigerzakken beter dan papier? arrow-down

Jazeker, een VCBS110V00 microvezel stofzuigerzak heeft meerdere voordelen ten opzichte van papieren stofzuigerzakken.

Een microvezel stofzuigerzak kan tot twee keer meer stof opslaan dan papieren Siemens VCBS110V00 stofzuigerzakken van dezelfde grootte. Anders gezegd; onze microvezel stofzuigerzakken gaan tot twee keer langer mee en hoeven dus minder vaak te worden vervangen.

Daarnaast is onze kwaliteit microvezel veel sterker dan papier, onze Siemens VCBS110V00 stofzuigerzakken scheuren vrijwel nooit. Ook raken de poriën van papieren zakken eerder verstopt waardoor de zuigkracht van de stofzuiger minder wordt.

caret-left Alles voor Siemens VCBS110V00