Siemens VS06 stofzuigermond. Gratis bezorgd. Gratis retour.

Op voorraad

Gratis bezorgd en Gratis retour

Hoogwaardig stofzuiger mondstuk voor de Siemens VS06 gemaakt voor het zuigen van verschillende vloersoorten (tapijt en gladde vloeren).

Met deze VS06 zuigmond voor Siemens is het dan ook niet nodig om een aparte stofzuigervoet voor parket en een tweede Siemens zuigmond voor vloerbedekking te kopen.

Het omschakelen naar het gewenste vloertype gaat middels het soepele combi-kliksysteem dat bovenop de VS06 zuigmond zit, deze kan eenvoudig met de voet worden bediend.
Stand 1: verstevigde synthetische borstel voor gladde vloerdelen.
Stand 2: aluminium stofzuigervoet met honden-/kattenharen strips voor tapijt.

Deze AAA+ topkwaliteit VS06 stofzuigermond voor Siemens heeft een breed rol-element aan de onderzijde bij de aluminium plaat waarmee de zuigmond soepel over parket en tapijt glijdt. De Siemens zuigmond kan simpel worden gedemonteerd om stof-ophopingen of verstoppingen in de voet en de hals te verwijderen. Daarna kunnen de delen weer eenvoudig terug in de VS06 zuigmond worden geklikt.

Met het flexibele draai- en kantelgewricht komt de Siemens VS06 stofzuigervoet ook in de kleinste hoekjes. De diameter van de hals van deze stofzuigermond meet aan de binnenzijde 35mm, de VS06 zuigmond past dus perfect op de stang van uw Siemens stofzuiger.

Vaste Klanten Prijs:
tapijt en gladde vloeren
Gratis bezorgd
  • Gratis retour
Is dit de juiste stofzuigermond voor de Siemens VS06? arrow-down

Jazeker, dit is de juiste vervangende zuigmond voor het type VS06 van Siemens.

De diameter van de hals van deze stofzuigermond meet aan de binnenzijde 35mm. Hiermee schuift de zuigmond naadloos over de stang van uw Siemens VS06 stofzuiger en zit deze als gegoten.

De Siemens VS06 zuigmond past niet op de stang. Hoe kan dat? arrow-down

Dan zit er waarschijnlijk nog een (binnen)stuk van de oude Siemens zuigmond op de stang. Dit plastic deel onderaan de stang moet worden verwijderd om een nieuwe Siemens VS06 zuigmond op de stang te kunnen plaatsen.

Na jarenlang gebruik kan dit binnenstuk van de oude Siemens VS06 zuigmond echter muurvast op de stang zitten.

Het is dan het beste om het plastic te verhitten (onder de hete kraan te houden). Het plastic deel zal uitzetten en loslaten.

Wat voor soort zuigmond is het beste voor mijn Siemens VS06 stofzuiger? arrow-down

Dat hangt af van het soort vloeren dat u wilt stofzuigen.

Wanneer u uitsluitend gladde vloeren heeft, of enkele kwetsbare hout-, tegel- of laminaatvloeren, dan is een parketborstel de beste keuze. De zachte paardenharen borstel en de soepele geleidingswielen van de parketborstel bieden extra bescherming bij kwetsbare, gladde vloeren. U vindt deze parketborstel door hierboven op de button ‘Alles voor Siemens VS06’ te klikken.

Voor tapijt is een parketborstel echter ongeschikt. Daarvoor is deze Siemens VS06 combi-zuigmond altijd de beste keuze. Bovendien heeft deze zuigmond een uitklikbare borstel voor gladde vloeren die minder kwetsbaar zijn. U kunt met de Siemens VS06 zuigmond dan het hele huis doen en hoeft dus geen tweede (parket)borstel aan te schaffen.

caret-left Alles voor Siemens VS06